Privacybeleid Ultradent Products Inc.

Privacyverklaring over Privacy Shield

Ultradent Product’s Inc. en zijn gelieerde Amerikaanse bedrijven (“Ultradent”, "wij", "ons" of "onze") voldoen aan het EU-VS-Privacyschild zoals vastgesteld door het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken voor het verzamelen, gebruiken en bewaren van Persoonsgegevens van de lidstaten van de Europese Unie. Ultradent Product's Inc. heeft verklaard dat het zich houdt aan de privacybeginselen van kennisgeving, keuze, doorgeven van gegevens aan derden, beveiliging, gegevensintegriteit en doelbeperking, toegang, toevlucht, handhaving en wettelijke aansprakelijkheid van het Privacyschild. Bij tegenstrijdigheden tussen het beleid in dit privacybeleid en de privacybeginselen van het Privacyschild, prevaleren de privacybeginselen van het Privacyschild. Meer informatie over het Privacyschildprogramma en onze certificeringspagina vindt u op https://www.privacyshield.gov.

Gegevensbeveiliging en privacy zijn belangrijk voor Ultradent Products, Inc. en zijn gelieerde bedrijven, inclusief Orastech, LLC (samen "Ultradent"). Ultradent hecht grote waarde aan de bescherming van de Persoonsgegevens van zijn klanten, werknemers en partners en anderen die Persoonsgegevens aan Ultradent toevertrouwen. Het doel van dit Privacybeleid is onder andere om de werkwijzen te beschrijven die Ultradent hanteert met betrekking tot de verzameling, de opslag, het gebruik en de openbaarmaking van de Persoonsgegevens die Ultradent ontvangt.

Toepasbaarheid van dit Privacybeleid

Denk eraan dat u, als u buiten de Verenigde Staten woont, een relatie kunt hebben met een van de volgende gelieerde bedrijven van Ultradent: Ultradent do Brasil, Ultradent Products GmbH, Ultradent Italia S.R.L., Ultradent Japan KK, Ultradent (Australia) PTY Ltd, Guangzhou Ultradent Medical Instrument Co., Ltd, Ultradent Products China Ltd of Ultradent Products Malaysia SDN. BHD. Dit Privacybeleid is van toepassing op alle Persoonsgegevens die door Ultradent en zijn gelieerde bedrijven worden verzameld, verwerkt en opgeslagen.

In dit Privacybeleid verwijst de term "Persoonsgegevens" naar gegevens die een natuurlijke persoon persoonlijk identificeren of gebruikt kunnen worden om een natuurlijke persoon te identificeren, inclusief de naam van een persoon, adres, telefoonnummer, e-mailadres, gebruikers-ID en wachtwoord. In het kader van de dienstbetrekking omvat Persoonsgegevens ook de naam, het adres, het telefoonnummer, het e-mailadres, de gebruikers-ID en het wachtwoord van een persoon alsmede geboorteland, burgerlijke staat, contactgegevens, informatie over salaris, arbeidsvoorwaarden en beroepskwalificaties (zoals behaalde diploma's). Persoonsgegevens omvatten geen gegevens die niet-identificeerbaar, anoniem of algemeen beschikbaar zijn, of situaties waarin pseudoniemen worden gebruikt (het gebruik van pseudoniemen betreft het vervangen van namen of andere persoonlijke identificatiekenmerken door alternatieve informatie, zodat deze niet meer tot individuen herleidbaar is).

Persoonsgegevens kunnen internationaal worden overgedragen, waaronder naar en van de Verenigde Staten. Daartoe kunnen behoren overdrachten naar landen waar niet dezelfde wetgeving inzake gegevensbescherming van toepassing is als in uw woonland. Door uw Persoonsgegevens vrijwillig met Ultradent te delen, begrijpt u dat uw Persoonsgegevens in, en buiten, de Verenigde Staten kunnen worden opgeslagen en verwerkt.

Privacyschild voor EER-Persoonsgegevens die naar de VS worden overgedragen

Ultradent voldoet aan het EU-VS-Privacyschild zoals vastgesteld door het Amerikaanse ministerie van Economische Zaken voor het verzamelen, gebruiken en bewaren van Persoonsgegevens die Ultradent verwerkt en die vanuit lidstaten van de Europese Economische Ruimte ("EER") volgens het Privacyschild naar de VS worden overgedragen. Ultradent heeft verklaard dat het zich houdt aan de gegevensbeschermingsbeginselen van kennisgeving, keuze en verantwoordelijkheid voor verdere overdracht, beveiliging, gegevensintegriteit, toegang en handhaving. Als de voorwaarden van dit privacybeleid en de privacybeginselen van het Privacyschild met elkaar in tegenspraak zijn, prevaleren de privacybeginselen van het Privacyschild. Als u meer wilt weten over het Privacyschildprogramma en de certificeringspagina van Ultradent wilt bekijken, kunt u kijken op: https://www.privacyshield.gov.

Ultradent erkent het recht van personen in de EER op toegang tot hun Persoonsgegevens volgens het Privacyschild. Personen kunnen hun Persoonsgegevens bekijken en bewerken door in te loggen op hun accountprofiel of door zoals hieronder beschreven contact op te nemen met Ultradent.

Ultradent is verantwoordelijk voor de verwerking van Persoonsgegevens die het bedrijf ontvangt en de daaropvolgende overdracht van dergelijke Persoonsgegevens aan derden die als zaakwaarnemers namens Ultradent optreden. Ultradent voldoet aan de privacyschildbeginselen voor verdere overdracht van persoonsgegevens vanuit de EER, met inbegrip van de aansprakelijkheidsbepalingen inzake verdere overdracht.

Onder bepaalde omstandigheden kan Ultradent gedwongen worden Persoonsgegevens bekend te maken in antwoord op rechtmatige verzoeken van overheidsinstanties, bijvoorbeeld om te voldoen aan nationale veiligheids- of rechtshandhavingsvoorschriften.

Verlenging en verificatie

Ultradent zal zijn EU-VS-Privacyschildcertificeringen jaarlijks verlengen, tenzij Ultradent nadien besluit dat het bedrijf dergelijke certificeringen niet langer nodig heeft of besluit een ander adequaatheidsmechanisme toe te passen. Voorafgaand aan hercertificering zal Ultradent een interne verificatie uitvoeren om te waarborgen dat de attesten en verklaringen van Ultradent met betrekking tot de door het bedrijf toegepaste verwerking van Persoonsgegevens correct zijn en dat Ultradent deze werkwijzen naar behoren heeft geïmplementeerd. Als onderdeel van het verificatieproces, zal Ultradent:

  • het Privacybeleid dat voor het publiek beschikbaar is op de website van Ultradent toetsen om zeker te stellen dat het beleid (i) in overeenstemming is met de beginselen van het EU-VS-Privacyschild; (ii) een nauwkeurige omschrijving geeft van de werkwijzen en procedures van Ultradent met betrekking tot de verzameling van persoonsgegevens; en (iii) inzicht geeft in de deelname van Ultradent aan het EU-VS-Privacyschild en hoe aanvullende informatie met betrekking tot het EU-VS-Privacyschildprogramma en het informatiebeveiligingsprogramma van Ultradent kan worden verkregen;
  • bevestigen dat personen van wie de Persoonsgegevens door Ultradent worden verzameld, adequaat zullen worden voorgelicht over de procedure waarbij ze opmerkingen, suggesties, vragen of klachten kunnen indienen, en over de manier waarop eventuele vragen of klachten in behandeling worden genomen en opgelost, inclusief de beschikbaarheid van onafhankelijke geschillenbeslechting, indien van toepassing (Ultradent kan dit doen door openbaarmaking van het Privacybeleid of via andere middelen); en
  • de procedures en werkwijzen toetsen die door Ultradent worden gebruikt om het personeel van Ultradent voor te lichten over de deelname van Ultradent aan het EU-VS-Privacyschild en de correcte verzameling, verwerking en opslag van Persoonsgegevens.

Ultradent zal jaarlijks een interne verificatieverklaring opstellen.

Handhaving van en oplossen van geschillen volgens het Privacyschild

Wat betreft Persoonsgegevens die worden ontvangen of overgedragen in overeenstemming met het Privacyschild is Ultradent onderworpen aan de regelgevende handhavingsbevoegdheden van de Federal Trade Commission ("FTC").

Krachtens de VS-EU-Privacyschildbeginselen verplicht Ultradent zich ertoe klachten met betrekking tot de privacy, de verzameling en het gebruik van Persoonsgegevens op te lossen. Personen met vragen of zorgen over het gebruik van hun Persoonsgegevens door Ultradent, kunnen contact opnemen met Ultradent volgens de hieronder vermelde contactgegevens.

Via Email: Privacyde@Ultradent.com

Via normale post: Ultradent Products, Inc.
Attn: Legal Department
505 West Ultradent Drive
South Jordan, UT 84095

Als Ultradent een vraag of klacht niet kan oplossen, kunnen personen in de EER contact opnemen met of een klacht indienen bij de Council of Better Business Bureaus, Ultradent’s externe, onafhankelijke instantie voor het oplossen van geschillen. Zie www.bbb.org/EU-privacy-shield/for-eu-consumers voor meer informatie over hoe u een klacht kunt indienen. Deze service wordt u gratis verleend.

Ultradent zal samenwerken met en zich houden aan het advies van het panel dat door de EU-gegevensbeschermingsautoriteiten is ingesteld met betrekking tot Personeelsgegevens die in het kader van een dienstbetrekking vanuit de EU worden overgedragen.

Als u een burger van een EER-land bent of in de EER woont en als u geen tijdige ontvangstbevestiging van uw klacht over dienstbetrekkingsgegevens heeft ontvangen of als uw klacht over dienstbetrekkingsgegevens niet naar tevredenheid is afgehandeld, kunt u voor verdere hulp contact opnemen met de onderstaande onafhankelijke instantie voor het oplossen van geschillen:

Landesbeauftragte für Datenschutz und Informationsfreiheit Nordrhein-Westfalen
Helga Block
Postfach 20 04 44
40102 Düsseldorf

Onder bepaalde omstandigheden kunt u bindende arbitrage aanvragen om een klacht in het kader van het Privacyschild op te lossen. Om arbitrage aan te vragen, moet u de volgende stappen nemen om een arbitrageclaim in te dienen: (1) stuur uw klacht direct naar Ultradent en geef Ultradent de mogelijkheid om het probleem op te lossen; (2) gebruik de onafhankelijke instantie voor het oplossen van geschillen, in dit geval de Council of Better Business Bureaus; en (3) kaart het probleem aan bij uw relevante gegevensbeschermingsautoriteit en geef het Amerikaanse Ministerie van Handel een mogelijkheid om de klacht geheel gratis voor u op te lossen. Meer informatie over bindende arbitrage vindt u op de Privacy Shield Framework website van het Amerikaanse Ministerie van Handel: Bijlage I (Bindende arbitrage).

Gegevensverzameling

De informatie die door Ultradent wordt verzameld, is beperkt tot de specifieke gegevens die Ultradent nodig heeft om legitieme belangen te behartigen (waaronder het aangaan en behouden van relaties met zijn klanten, levering van producten en diensten en beheer van zijn bedrijfsactiviteiten) en om de naleving te waarborgen van de voorschriften van regelgevende instanties en lokale, provinciale, nationale en internationale wetten.

Voorbeelden van informatie die door Ultradent wordt verzameld zijn onder andere: namen van personen, bedrijfsnamen, e-mailadressen, woon- of vestigingsadressen, telefoonnummers en creditcardinformatie (alleen wanneer er een aankoop is gedaan).

Ultradent kan bepaalde webgebaseerde technologieën gebruiken om klantgegevens te verzamelen zoals cookies (kleine tekstbestanden in de zoekmachine van een gebruiker), webbakens (elektronische afbeeldingen waarmee bezoekers die een webpagina hebben bezocht of bepaalde cookies geteld kunnen worden) of andere vergelijkbare technologieën. Ultradent kan ook informatie verzamelen op grond van bestelformulieren van klanten, interacties met de klantenservice van Ultradent en informatieverzoeken. U kunt weigeren om cookies te accepteren door de instelling van uw browser in te schakelen, waardoor u de opslag van cookies kunt weigeren. Als u deze instelling echter kiest, hebt u wellicht geen toegang tot bepaalde delen van de website van Ultradent. Bepaalde webbrowsers bieden u de mogelijkheid om een “do not track” (niet volgen)-optie in te schakelen die signalen stuurt naar de websites die u bezoekt waarmee wordt aangegeven dat u niet wilt dat uw online activiteiten worden gevolgd. Dit is niet hetzelfde als het blokkeren van cookies omdat browsers met ingeschakelde “do not track”-optie nog steeds cookies kunnen accepteren. Ultradent honoreert momenteel geen “do not track”-signalen. Als Ultradent dit in de toekomst wel zal doen, zal dit Privacybeleid overeenkomstig worden bijgewerkt.

Marketing

Ultradent kan periodiek per e-mail of via sociale media contact met u opnemen om u informatie te verstrekken over evenementen, producten, diensten en onderwerpen die wellicht interessant voor u zijn. Als de toepasselijke wetgeving vereist dat Ultradent uw expliciete toestemming moet hebben voordat bepaalde soorten marketingberichten worden verzonden, zal Ultradent u alleen die soorten berichten toesturen nadat uw expliciete toestemming is verkregen.

Een gebruiker kan zijn of haar toestemming op elk moment intrekken door het daarvoor bedoelde verzoek tot intrekking van toestemming in te vullen en dit bij Ultradent in te dienen via het Privacybeheerlinks – Gegevensportaal voor self service-aanvragen en onderhoud op https://www.opalescence.com/nl/pages/privacy-management.aspx.

 

Gegevensgebruik

In het algemeen stellen de Persoonsgegevens die Ultradent verzamelt, Ultradent in staat diensten te verlenen aan zijn klanten en werknemers, aan wettelijke verplichtingen te voldoen, geschillen op te lossen en overeenkomsten te handhaven. De verzameling van Persoonsgegevens door Ultradent stelt Ultradent ook in staat zijn klanten, medewerkers en verbonden derde partijen op de hoogte te houden over verschillende onderwerpen met betrekking tot Ultradent, zoals de nieuwste productintroducties en aanstaande Ultradent-evenementen en om belangrijke mededelingen te versturen zoals informatie over aankopen en veranderingen in de algemene voorwaarden en het beleid van Ultradent. Ultradent gebruikt Persoonsgegevens ook voor het onderhoud en de ondersteuning van zijn producten en de levering van de gevraagde diensten en producten aan klanten. De Persoonsgegevens helpen bij de vervaardiging, ontwikkeling, werking, levering en verbetering van de websites, de producten, de diensten, de inhoud en de klantcommunicatie van Ultradent en dragen bij aan de verbetering van de marketing, reclame en verkoopinspanningen. Ultradent kan ook Persoonsgegevens gebruiken om een identiteit te controleren, te helpen bij de identificatie van gebruikers en voor interne doeleinden zoals audits, gegevensanalyse en onderzoek.

Gegevensdoorgifte en -uitwisseling

Ultradent is een internationale organisatie met contracten en zakelijke relaties over de hele wereld. Daardoor kan het soms nodig zijn dat Persoonsgegevens internationaal worden doorgegeven. In dergelijke gevallen en indien vereist, zal Ultradent een adequaatheidsbesluit verkrijgen, zoals uiteengezet in de algemene verordening gegevensbescherming. Bij afwezigheid van een adequaatheidsbesluit zal Ultradent voldoen aan algemeen aanvaarde industriestandaarden voor het beveiligen van de overdracht van Persoonsgegevens.

De Persoonsgegevens die door Ultradent worden verzameld, worden niet aan andere organisaties verkocht. Als dit in de toekomst zou wijzigen, zullen wij dit beleid dienovereenkomstig bijwerken en personen een opt-out- of opt-in-keuze bieden, waar van toepassing. Ultradent kan Persoonsgegevens delen met derden wanneer dit noodzakelijk is om legitieme zakelijke functies uit te voeren (waaronder bijvoorbeeld met dochtermaatschappijen, bedrijven die Ultradent technische ondersteuning en hulp verlenen voor de websites van Ultradent, financiële instellingen die betalingen verwerken voor orders die door klanten zijn geplaatst, leveranciers en andere derden die de levering vergemakkelijken van de producten of diensten die klanten hebben besteld). Ultradent kan Persoonsgegevens ook delen in de volgende omstandigheden:

  • indien dit wettelijk is vereist of toegestaan, bijvoorbeeld om te voldoen aan een dagvaarding of vergelijkbare juridische procedure;
  • wanneer Ultradent te goeder trouw van mening is dat openbaarmaking noodzakelijk is om zijn rechten te beschermen, de veiligheid van het individu te beschermen, de veiligheid van anderen te beschermen, fraude te onderzoeken of te voldoen aan een verzoek van de overheid;
  • om onderzoek te doen naar mogelijke schendingen van dit Privacybeleid of van eventuele andere van toepassing zijnde contracten of overeenkomsten;
  • aan een derde als u voorafgaande toestemming heeft gegeven om dat te doen; en
  • in geval Ultradent een andere bedrijfsstructuur krijgt, zoals bij een fusie, overname door een ander bedrijf of de verkoop van alle of een deel van de activa.

Aanvullende informatie met betrekking tot de waarborgen die door Ultradent worden toegepast, kan worden verkregen door zoals hieronder beschreven contact op te nemen met Ultradent.

Rechten en verhaal volgens de AVG voor personen in de EER

Ultradent zal zich te goeder trouw inspannen om personen toegang te geven tot hun Persoonsgegevens die door Ultradent wordt verzameld, verwerkt en opgeslagen. Personen in de EER hebben bepaalde rechten als betrokkenen waarop beperkingen en/of restricties van toepassing zijn. Tot deze rechten behoren het recht om toegang te vragen tot en rectificatie of wissing van hun Persoonsgegevens, de verwerking te laten beperken of bezwaar te maken tegen verwerking van hun Persoonsgegevens, verzoeken om toezending van een kopie van hun Persoonsgegevens naar hen of een derde. Als u een van deze rechten wilt uitoefenen, kunt u uw verzoek naar Ultradent sturen (zie de onderstaande contactgegevens). Personen in de EER hebben ook het recht om een klacht in te dienen over de verwerking van hun Persoonsgegevens bij de bevoegde gegevensbeschermingsautoriteit (“GBA”). Personen in de EER die meer informatie wensen over de GBA's in hun regio, kunnen dit vinden op http://ec.europa.eu/justice/article-29/structure/data-protection-authorities/index_en.htm. Ultradent zal alle verzoeken behandelen zoals vereist door de toepasselijke wetgeving en in overeenstemming met het interne beveiligings- en privacybeleid van Ultradent.

Voor personen in Californië

Artikel 1798.83 van het Californisch Burgerlijk Wetboek geeft gebruikers van deze website die in Californië wonen, toestemming om bepaalde informatie op te vragen over de bekendmaking van Persoonsgegevens door Ultradent aan derden voor directe marketing. Neem voor het indienen van een dergelijk verzoek contact op met Ultradent, zoals hieronder beschreven.

Voor alle personen wiens Persoonsgegevens wij gebruiken

Als er bij Ultradent een verzoek wordt ingediend met betrekking tot Persoonsgegevens moet de persoon die het verzoek indient, voordat Ultradent het verzoek in behandeling neemt, zichzelf identificeren en de informatie identificeren die hij wil inzien, corrigeren of verwijderen. Wanneer mensen wijzigingen aanbrengen in hun Persoonsgegevens, dienen zij waarheidsgetrouwe, volledige en nauwkeurig informatie te verschaffen. Als Ultradent een verzoek krachtens deze bepaling ontvangt, zal Ultradent onder andere rekening houden met de lasten of kosten om de gevraagde toegang te verstrekken, de mogelijke risico's voor de privacy van het individu en de vraag of de rechten van andere personen dan het individu die het verzoek doet worden geschonden. Ultradent zal binnen een redelijk tijdsbestek op verzoeken reageren.

Personen kunnen hun Persoonsgegevens bekijken en bewerken door in te loggen op hun accountprofiel of door contact op te nemen met Ultradent. Om een verzoek tot het wissen van Persoonsgegevens in te dienen, moet een schriftelijk verzoek worden verzonden (zie de onderstaande contactgegevens).

Beveiliging

Ultradent heeft processen en fysieke en technische veiligheidsmaatregelen geïmplementeerd ter bescherming tegen ongeautoriseerde toegang tot door Ultradent verzamelde en opgeslagen Persoonsgegevens en om ongeautoriseerd gebruik, wijziging, beschadiging of openbaarmaking van die Persoonsgegevens te voorkomen. Door Ultradent opgeslagen Persoonsgegevens worden bewaard achter firewalls. De servers van Ultradent bevinden zich in installaties waarop fysieke beveiligingsmaatregelen van toepassing zijn, waaronder gebruikersauthenticatiewachtwoorden en andere vergelijkbare middelen, allen bedoeld om ongeautoriseerde toegang te voorkomen. Voor sommige categorieën Persoonsgegevens gebruikt Ultradent ook beveiligde encryptietechnologie om de ontvangen Persoonsgegevens te beschermen.

Ultradent beperkt de toegang tot Persoonsgegevens tot zijn werknemers, contractanten en zaakwaarnemers die toegang tot die informatie moeten hebben om de bedrijfsvoering van Ultradent ten uitvoer te leggen op een manier die in overeenstemming is met dit Privacybeleid. Al het bovengenoemd personeel moet de Persoonsgegevens behandelen op een manier die in overeenstemming is met dit Privacybeleid. Ultradent houdt zich aan algemeen aanvaarde normen om Persoonsgegevens te beschermen, zowel tijdens doorzending als na ontvangst.

Hoewel Ultradent van mening is dat het beleid en de werkwijzen van Ultradent met betrekking tot informatiebeveiliging en -integriteit billijk zijn, kan Ultradent niet garanderen dat de beveiliging en/of integriteit van Persoonsgegevens niet zal worden geschonden of dat er geen ongeautoriseerde toegang, wijziging, beschadiging of openbaarmaking van dergelijke Persoonsgegevens zal plaatsvinden. Ultradent beoordeelt zijn informatiebeveiligingsbeleid en werkwijzen regelmatig en kan deze bijwerken wanneer Ultradent dit redelijkerwijs noodzakelijk acht om de informatiebeveiliging en -integriteit op het niveau van de industriestandaarden te houden.

Gegevensbewaring

Ultradent zal zich naar redelijkheid inspannen om ervoor te zorgen dat de Persoonsgegevens die Ultradent verzamelt, in verhouding staan tot de doelstellingen waarvoor zij zijn verkregen, en dat ze slechts worden bewaard voor de duur die nodig is om de toegestane doelstelling die in dit Privacybeleid staat beschreven te verwezenlijken, tenzij een langere bewaarperiode noodzakelijk is of is toegestaan door lokale, nationale en/of internationale wet- en regelgeving.

Verantwoordelijkheden en beheer

Het interne Bureau voor Gegevensbescherming van Ultradent houdt toezicht op het informatiebeveiligingsprogramma van Ultradent, met inbegrip van de naleving van het EU-VS-Privacyschild. De privacyfunctionaris van Ultradent is verantwoordelijk voor de beoordeling en goedkeuring van eventuele wezenlijke veranderingen aan het informatiebeveiligingsprogramma van Ultradent. Eventuele vragen, zorgen of opmerkingen met betrekking tot dit Privacybeleid kunt u naar Ultradent sturen (zie de onderstaande contactgegevens).

Contact opnemen met Ultradent

Bij eventuele vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over dit Privacybeleid kunt u als volgt contact opnemen met Ultradent:

Als u in de EER woont, neemt u contact op met de functionaris voor gegevensbescherming van Ultradent op Privacyde@Ultradent.com.
Als u buiten de EER woont, neemt u contact op Ultradent op Privacy@Ultradent.com.

Alle vragen, opmerkingen, klachten of suggesties over dit Privacybeleid kunnen ook via de normale post naar Ultradent worden gestuurd, op het volgende adres:

Ultradent Products, Inc.
Attn: Legal Department
505 West Ultradent Drive
South Jordan, UT 84095

Wijzigingen in dit Privacybeleid

Ultradent behoudt zich het recht voor om dit Privacybeleid van tijd tot tijd bij te werken. Wanneer er wijzigingen worden aangebracht in dit Privacybeleid, zal Ultradent dergelijke wijzigingen bekend maken door een bericht te plaatsen op de website van Ultradent, via e-mail of via andere wegen. Bekijk dit Privacybeleid periodiek, met name voordat u Persoonsgegevens aan Ultradent verstrekt. Als u de websites van Ultradent blijft gebruiken nadat er wijzigingen zijn aangebracht aan dit Privacybeleid, betekent dit dat u instemt met de voorwaarden van het herziene Privacybeleid.


Opalescence PF

Opalescence wordt gemaakt in de USA, door Ultradent Products, Inc.

Kijk op www.ultradent.com om meer te weten te komen over de alle klinische voordelen van Opalescence en waar u Opalescence kunt aanschaffen voor uw praktijk.


Ga naar ultradent.com